Facebook

Vi er så glade for jeres anmeldelser her på Facebook, men vi vil så gerne have flere. 4,7 stjerner ud fra 12 brugere er rigtig flot, men jo flere der kommer med deres anmeldelse af os, jo bedre kan folk vurdere os inden de kommer og besøger os.
Det vil glæde os hvis i vil bruge 2 sekunder på at hjælpe os.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Så har vi åbnet for sæson 2018.. Husk at tjekke vores åbningstider. I kan også se vores arrangementer for 2018 på vores hjemmeside wellings.dk ... See MoreSee Less

View on Facebook

Dagen i dag har stået på klargøring af de sidste små detaljer til vores åbning i morgen. Vejret har vi ikke rigtig kunne gøre noget ved desværre, så der er stadig utrolig koldt rundt på museet. Vi råder derfor ALLE besøgende til at tage godt med varmt tøj på. Ønsker man at nyde kaffe i krostuen eller sin medbragte mad, så vil vi meget gerne vide det i forvejen, så vi kan varme krostuen op inden jeres besøg.
Vi har fået sat et rigtig godt program sammen til denne sæson og vi kan ikke vente med at komme i gang.

I morgen kl. 10.00 åbner museet dørene op for sæson 2018 og vi glæder os til at se jer.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Mørket har sænket sig over museet og natten står for døren.. Om få minutter bliver alt lyset på museet slukket og så vil disse 9 unge mennesker begive sig rundt i museet.
Vi har sørget for at få et samlet billede af dem inden de begiver sig ud på eventyr, så vi kan tælle efter når de er færdige og sikre os at de alle kommer ud igen med livet i behold 😊

Vi vil ønske jer en rigtig god/uhyggelig tur rundt på museet.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Museet er stadig vinterlukket, men vinteren lakker heldigvis mod enden. Trods vinterlukningen, så er der stadig stor aktivitet her. Museet har gennemgået flere løbende reperationer gennem vinteren og et par har afholdt barnedåb i museets krostue.
I aften kommer der et hold unge mennesker som godt kunne tænke sig at besøge museet om natten for at se om de kan opleve ånder.
I næste uge går vi igen igang med at gøre klar til vores første åbningsdag som er på Torsdag d. 1 marts kl. 10.00.. Vi glæder os utrolig meget til at kunne byde jer alle velkommen til vores sæson 2018. Husk at i kan finde mere om vores arrangementer på wellings.dk
... See MoreSee Less

View on Facebook